De rolladeknoop Written by eheroes, maart 24th, 2015 @demoslager Gertjan Kiers demonstreert zijn ingenieuze rolladeknoop. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit […]
Gebakken patrijs met ras el hanout en saus met blauwe bessen Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van Apollo/Solina maakt een feestelijk gerecht van gebakken patrijs met ras el hanout die hij […]
Melanzane alla Parmigiana Written by Ronald Hoeben, juni 19th, 2020 Cuisinier Wallz Bossman maakt een Italiaanse vegetarische klassieker van tomaat en aubergine: melanzane alla Parmigiana. Hij gaat uit van een […]
Aardbeien: schoonmaken en bewaren Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]
Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]
René Ameling Written by eheroes, maart 25th, 2015 Vraag aan René Ameling hoe hij zich het liefste geafficheerd ziet en het antwoord zal ‘keukenmeester’ zijn. Want er lopen […]
De hele harder Written by eheroes, maart 9th, 2015 Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]