Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2023 Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop, een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]
Yoghurt maken Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2017 Zelf yoghurt maken is een fluitje van een cent, zoals Meneer Wateetons in dit uitgebreide yoghurt-college laat zien. Meneer is […]
Rundersukade Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 We kennen de rundersukade vooral als stoofvlees, maar onder bepaalde voorwaarden kun je er biefstuk van snijden, zoals @demoslager Gertjan […]
Captains Dinner 2.0 Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant* laat zich inspireren door de smaken van het klassieke Captains Dinner. Hij maakt […]
Gebraden Speenvarken Written by Ronald Hoeben, oktober 8th, 2015 Bereiding Laat de bonen een nacht weken in veel water zonder zout. Kook de geweekte bonen zachtjes in water met […]
Nieuwe haringsalade Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 In de keuken van zijn restaurant Atelier Wolf in Amsterdam maakt Michael Wolf een gerecht met Hollandse Nieuwe. Een koude […]
Kimchi Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om kimchi te maken heb je geen vuur nodig. Dit gefermenteerde Koreaanse groentengerecht met Chinese kool in de hoofdrol is […]