Holtkamps kattentongen Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2022 Als altijd samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp een simpel koekje (dat je niet in de […]
Kaas inpakken Written by , juli 30th, 2015 Herkenbaar luxe probleem. Je hebt een kaaspapiertje en een kaas. Maar hoe vouw je die net zo mooi als in […]
Kookboekrecensie: Jan, Jans en de kinderen Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2017 Petra Possel vindt het kookboek van Jan, Jans en de kinderen, getekend door de onlangs overleden Jan Kruis. Het boek […]
Vitello Tonnato Recept met Rauwe Tonijn Tartaar Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2017 Met vitello tonnato in gedachten kun je met kalf en tonijn vele kanten op. Edgar Buhrs, een van de chefs […]
Welke geitenkaas grilt het best? Written by Ronald Hoeben, september 1st, 2018 Gegrilde, smeltende geitenkaas is onweerstaanbaar. Op de sla bijvoorbeeld. Maar welke geitenkaas laat zich het best grillen? Dat probeert Betty […]
Wildcollege: groot wild Written by , december 10th, 2015 Wat is groot wild en wanneer is het beschikbaar? Meesterkok Theus de Kok, al ruim veertig jaar verbonden aan het in […]
Sushi college 3 (slot): nigiri sushi maken Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 Fotograaf Oof Verschuren verdiepte zich jarenlang in de wereld van de sushi tot hij genoeg wist om er een boek […]