Holtkamps kattentongen

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp een simpel koekje (dat je niet in de […]

Kaas inpakken

Herkenbaar luxe probleem. Je hebt een kaaspapiertje en een kaas. Maar hoe vouw je die net zo mooi als in […]

Kookboekrecensie: Jan, Jans en de kinderen

Petra Possel vindt het kookboek van Jan, Jans en de kinderen, getekend door de onlangs overleden Jan Kruis. Het boek […]

Vitello Tonnato Recept met Rauwe Tonijn Tartaar

Met vitello tonnato in gedachten kun je met kalf en tonijn vele kanten op. Edgar Buhrs, een van de chefs […]

Welke geitenkaas grilt het best?

Gegrilde, smeltende geitenkaas is onweerstaanbaar. Op de sla bijvoorbeeld. Maar welke geitenkaas laat zich het best grillen? Dat probeert Betty […]

Wildcollege: groot wild

Wat is groot wild en wanneer is het beschikbaar? Meesterkok Theus de Kok, al ruim veertig jaar verbonden aan het in […]

Sushi college 3 (slot): nigiri sushi maken

Fotograaf Oof Verschuren verdiepte zich jarenlang in de wereld van de sushi tot hij genoeg wist om er een boek […]