Primeurs & Delicatessen Written by eheroes, oktober 8th, 2015 Begin vorige eeuw wist nog nauwelijks iemand in Nederland wat een restaurant was. Ondertussen popt het ene na het andere […]
Preview van restaurant Neni in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2018 In de herfst van 2018 opent Neni, een filiaal van een Israëlische restaurantketen, in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein […]
Prei in donker bier Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel en nog meer kookboeken waarin groente de hoofdrol speelt, maakt een gerecht van prei. […]
Praliné’s (alias harde mokka’s) maken met Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2022 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een klassiek gebakje: praliné. Het recept staat (bij uitzondering) niet in […]
Portugese Kabeljauw Written by , juli 7th, 2015 Bacalhao is gedroogde kabeljauw, die in Portugal veel gegeten wordt. Het visvlees krijgt door de behandeling een stevige structuur, ook […]
Port Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]