Panforte Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Ouwel om de panforte op te bakken. Wel de vijgen en laat ze goed uitlekken, verwijder het steeltje, snij […]
Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]
Magimix Cuiseur Vapeur test Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]
Tartelette van garnalen Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2024 Raymond Plat en Kwinten Albertijn van restaurant Troef in Amsterdam maken een heerlijke garnalensnack op basis van sommige van de […]
Het Eilandgevoel Written by eheroes, december 9th, 2014 Een halve eeuw lag het voor de kust, nu ligt het in Amsterdam en kun je er eten. Met geweldig […]
Lange vingers Written by eheroes, december 9th, 2014 Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]
De vlammenkeuken van Nela op de Zuidas Written by Ronald Hoeben, september 9th, 2022 Nela is een nieuw (september 2022) fine dining restaurant op de Zuidas in Amsterdam, waar men Poetin een loer draait […]