Panforte

Bereiding Ouwel om de panforte op te bakken. Wel de vijgen en laat ze goed uitlekken, verwijder het steeltje, snij […]

Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg

De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]

Magimix Cuiseur Vapeur test

Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]

Tartelette van garnalen

Raymond Plat en Kwinten Albertijn van restaurant Troef in Amsterdam maken een heerlijke garnalensnack op basis van sommige van de […]

Het Eilandgevoel

Een halve eeuw lag het voor de kust, nu ligt het in Amsterdam en kun je er eten. Met geweldig […]

Lange vingers

Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]

De vlammenkeuken van Nela op de Zuidas

Nela is een nieuw (september 2022) fine dining restaurant op de Zuidas in Amsterdam, waar men Poetin een loer draait […]