Verse Aanvoer: restaurant The White Room

Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]

Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip

Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]

Twee ijstaarten van Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]

Boudin blanc (worst) van vis

Boudin blanc is een zachte worst die je kunt bakken. Adriaan van Raab van Canstein maakt daarvan een elegante variatie […]

Worteltjes, koffie & linzen

Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]

Pasta met Toscaanse Worst

In de keuken van de Spaghetteria te Amsterdam, maakt chef Stefano Cavallari zijn pasta met Toscaanse worst.

Cees Holtkamp maakt frambozenjam

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]