Verse Aanvoer: restaurant The White Room Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]
Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]
Twee ijstaarten van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]
Boudin blanc (worst) van vis Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Boudin blanc is een zachte worst die je kunt bakken. Adriaan van Raab van Canstein maakt daarvan een elegante variatie […]
Worteltjes, koffie & linzen Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2018 Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]
Pasta met Toscaanse Worst Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van de Spaghetteria te Amsterdam, maakt chef Stefano Cavallari zijn pasta met Toscaanse worst.
Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]