Brownies maken, een masterclass

Uit zijn boek Patisserie van de bakker maakt Issa Niemeijer-Brown een van de specialiteiten van bakkerij Niemeijer: brownies. Dit heb […]

De balkenbrij van Rijsel

Bereiding Doe de varkenskop in z’n geheel in een pan en voeg water toe. Breng aan de kook gedurende een […]

Vruchtenroomtaart maken (deel 1)

Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella […]

Sneakpreview: Ron’s Gastrobar Indonesia

Ouderkerk aan de Amstel is een buitenplaats binnen het 020 gebied en sinds decennia een spraakmakend culinair bedevaartsoord voor de […]

Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero

In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]

Runderschouder uitbenen

Gertjan Kiers beent een complete runderschouder uit en haalt daaruit – onder veel meer – twee bijzondere biefstukken: de jodenhaas […]

Blooming onion

Jarenlang was Sander Louwerens patron cuisinier van het legendarische Amsterdamse restaurant Lof in de Haarlemmerstraat (1995-2015). Inmiddels is hij chef […]