Speculaasdeeg maken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Wie vandaag zelf speculaas wil maken, moet eergisteren beginnen: speculaasdeeg moet namelijk rijpen & rusten. Maar als je eenmaal het […]
Croque Madame Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2015 Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]
Ken uw kip: de verschillende rassen Written by , april 28th, 2016 Wereldwijd is kip het meest genuttigde stukje vlees. Het Nederlandse aanbod van consumptiekippen is breed. Thomas van Meel van poeliersbedrijf […]
Reunie @ Le Garage Written by eheroes, december 8th, 2014 Op restaurantgebied kennen we, in tegenstelling tot de ons omringende landen, weinig instituten. Eethuizen die al decennia bestaan, zonder te […]
Cees & Stella maken galettes van het seizoen Written by Ronald Hoeben, november 13th, 2020 Een galette is een klassiek Frans gebakje waaraan banketbakker Cees Holtkamp (tot zijn eigen verbazing) nog nooit gewaagd had. Samen […]
Aspergesoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Uit haar best-sellende Groentebijbel maakt Mari Maris klassieke aspergesoep. Dit is het recept zoals het ook in het boek staat: […]
Pikante lasagne Written by , oktober 29th, 2015 Bereiding Geplette knoflook, gesnipperde uien, wortel, prei en selderij samen bakken in wat olijfolie tot de uien glazig zijn. Voeg […]