Speculaasdeeg maken

Wie vandaag zelf speculaas wil maken, moet eergisteren beginnen: speculaasdeeg moet namelijk rijpen & rusten. Maar als je eenmaal het […]

Croque Madame

Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]

Ken uw kip: de verschillende rassen

Wereldwijd is kip het meest genuttigde stukje vlees. Het Nederlandse aanbod van consumptiekippen is breed. Thomas van Meel van poeliersbedrijf […]

Reunie @ Le Garage

Op restaurantgebied kennen we, in tegenstelling tot de ons omringende landen, weinig instituten. Eethuizen die al decennia bestaan, zonder te […]

Cees & Stella maken galettes van het seizoen

Een galette is een klassiek Frans gebakje waaraan banketbakker Cees Holtkamp (tot zijn eigen verbazing) nog nooit gewaagd had. Samen  […]

Aspergesoep van Mari Maris

Uit haar best-sellende Groentebijbel maakt Mari Maris klassieke aspergesoep. Dit is het recept zoals het ook in het boek staat: […]

Pikante lasagne

Bereiding Geplette knoflook, gesnipperde uien, wortel, prei en selderij samen bakken in wat olijfolie tot de uien glazig zijn. Voeg […]