Ossenstaart met merg Written by eheroes, december 2nd, 2014 Richard van Oostenbrugge, chef kok van restaurant Bord’eau in Amsterdam, maakt een gevulde ossenstaart met merg van de barbecue. Dit […]
Ossenhaas uitsnijden Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 De ossenhaas, filet mignon of tournedos is het meest gewilde stuk rundvlees, maar niet de favoriete kost van @demoslager Gertjan […]
Oseng oseng Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe een flinke scheut olie in een pan en fruit de ui hierin aan. Snijd de knoflook en de […]
Oriëntplakken van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2023 Foodtube’s huispatissier maakt een specialiteit uit de winkel: Orientplakken, noten in honing die je zo kunt eten of als een […]
Orgaanvlees in Le Garage Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]
Orak arik @ Lachende Javaan Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de knoflook in dunne plakjes en de spitskool in reepjes. Doe een flinke klont boter in een pan […]
Oosterse kreeftenbisque Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Jef van den Hout, patron cuisinier van restaurant The French Connection in Amsterdam, maakt een romige kreeftenbisque met kokosschuim. Jef […]