Ossenstaart met merg

Richard van Oostenbrugge, chef kok van restaurant Bord’eau in Amsterdam, maakt een gevulde ossenstaart met merg van de barbecue. Dit […]

Ossenhaas uitsnijden

De ossenhaas, filet mignon of tournedos is het meest gewilde stuk rundvlees, maar niet de favoriete kost van @demoslager Gertjan […]

Oseng oseng

Bereiding Doe een flinke scheut olie in een pan en fruit de ui hierin aan. Snijd de knoflook en de […]

Oriëntplakken van Holtkamp

Orientplakken van Cees Holtkamp

Foodtube’s huispatissier maakt een specialiteit uit de winkel: Orientplakken, noten in honing die je zo kunt eten of als een […]

Orgaanvlees in Le Garage

Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]

Orak arik @ Lachende Javaan

Bereiding Snijd de knoflook in dunne plakjes en de spitskool in reepjes. Doe een flinke klont boter in een pan […]

Oosterse kreeftenbisque

Jef van den Hout, patron cuisinier van restaurant The French Connection in Amsterdam, maakt een romige kreeftenbisque met kokosschuim. Jef […]