De beste simpele spaghetti met tomatensaus

Ook als je geen gepassioneerd kok bent, kunnen sommige gerechten tot de kern van je kookkunst behoren. Schotels die je […]

De laatste tartaar & oester van John Halvemaan

Op de laatste dag van de opening van het restaurant dat hij samen met zijn vrouw Esther bijna dertig jaar […]

De Perfecte Hamburger

De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]

Pop-up dakdiner van Dennis Huwaë

Pop up is deep down een per definitie rusteloze bedrijfsvorm die in Amsterdam zoveel en vaak mogelijk de schaarse vierkante […]

Bouchée a la Reine: het bladerdeeg

Voor het stressvrije Kerstdiner van Foodtube maakte keukenmeester René Ameling een klassieker: Bouchée à la Reine, een heerlijk kippenpasteitje. In […]

Taiko Fried Chicken

Op de gefrituurde producten van Kentucky Fried Chicken valt van alles af te dingen, maar er is met succes decennia […]

Varkenskop vullen

Paul Hartering (chef de cuisine van restaurant Gerbr. Hartering) en Floris Brester (charcutier van De Pasteibakkerij) zijn bezig met het […]