American pancakes Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2018 Terwijl Hollandse pannenkoeken en Franse crêpes groot en dun moeten zijn, horen American pancakes dik en fluffy te wezen. Ze […]
Verse Aanvoer: Café Caron Written by , december 6th, 2016 Caron is een bekende naam in de vaderlandse kokswereld, alleen was er tot op heden nooit een restaurant Caron met […]
Leverworst van marsepein Written by eheroes, december 9th, 2014 Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]
Verse worst met een scenario Written by eheroes, december 8th, 2014 Mister Kitchen, een Amsterdams bedrijf in ‘culinaire communicatie & productontwikkeling’ ontwikkelde onder de merknaam Butch & Dutch een aantal verse […]
Nieuwe Indische Keuken Written by , november 16th, 2016 Een historisch moment: In de Supperclub in Amsterdam wordt de Nieuwe Indische Keuken wakker gekust door vijf chefs met ‘Indisch […]
Nicky Aquaa maakt Suya Biet Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Sharon de Miranda, die we onder andere kennen van het TV programma Binnenstebuiten, ontvangt chefkok Nicky Aquaa die het klassiek […]
Messabecha, choemoes voor gevorderden Written by Ronald Hoeben, oktober 9th, 2020 Jigal Krant, auteur van het succesvolle kookboek TLV over de keuken van Tel Aviv, maakt messabecha. Het lijkt op choemoes, […]