Advocaat

Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]

Barbecuesaus maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een stevige barbecuesaus met appelazijn van Tromp & Rueb, bruine suiker, tomaat, rode […]

Schorseneren à la Flamande

In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef de cuisine Rik de Jonge een gerecht met schorseneren. Hij […]

Rabarber Cocktail en Compote

Niven Kunz van restaurant Niven* in Rijswijk maakt een cocktail van rabarber. Daarbij ontstaat als bijvangst rabarber compote.

Duitse biefstuk

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]

Verse Aanvoer: restaurant Blue Boy

Horecabaas Casper Reinders heeft acht zaken in Amsterdam, maar dat kunnen er over een paar maanden zomaar dertien zijn, want […]

Griesmeelpudding van Cees Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]