Cees Holtkamp maakt frambozenjam

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]

Knoflookolie maken

Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]

Utrechtse sprits

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]

Steak tartare maken

Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]

Cees & Stella maken Utrechtse oer-sprits

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp Utrechtse sprits. Nu heeft het duo al  eens eerder […]

Tartaar van Irish runderhaas

Culinair journalist Felix Wilbrink maakt tartaar van Irish runderhaas. Hij doet dat niet met de molen maar met een vlijmscherp […]

Verse Aanvoer: BORRL Kitchen

Borrl-baas en mede-oprichter Remi Oerlemans leidt ons rond in Borrlkitchen Amsterdam, een borrelplankenconcept dat met behulp van crowdfunding tegenover Artis […]