Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
Knoflookolie maken Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2015 Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]
Utrechtse sprits Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]
Steak tartare maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]
Cees & Stella maken Utrechtse oer-sprits Written by Ronald Hoeben, oktober 28th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp Utrechtse sprits. Nu heeft het duo al eens eerder […]
Tartaar van Irish runderhaas Written by Ronald Hoeben, september 17th, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt tartaar van Irish runderhaas. Hij doet dat niet met de molen maar met een vlijmscherp […]
Verse Aanvoer: BORRL Kitchen Written by , november 8th, 2016 Borrl-baas en mede-oprichter Remi Oerlemans leidt ons rond in Borrlkitchen Amsterdam, een borrelplankenconcept dat met behulp van crowdfunding tegenover Artis […]