Nieuwe Indische Keuken Written by , november 16th, 2016 Een historisch moment: In de Supperclub in Amsterdam wordt de Nieuwe Indische Keuken wakker gekust door vijf chefs met ‘Indisch […]
Nieuwe haringsalade Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 In de keuken van zijn restaurant Atelier Wolf in Amsterdam maakt Michael Wolf een gerecht met Hollandse Nieuwe. Een koude […]
Nieuw: restaurant The Green House in Utrecht Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 In Utrecht verrees The Green House, een circulair restaurant dat in hoge mate zelfvoorzienend is. Chefkok Peter Scholte, wijnleverancier Simon […]
Nieuw restaurant: Breda in Amsterdam Written by , januari 12th, 2016 Het Brabantse trio dat zojuist restaurant Breda aan het Singel in Amsterdam opende, heeft in korte tijd een spoor van […]
Nieuw restaurant The Roast Room Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2015 Het is nogal wat: een grillrestaurant van zevenhonderd vierkante meter. Michiel Deenik van Vis aan de Schelde in Amsterdam durfde […]
Nieuw in Amsterdam: Shanghai Bistro Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 The best of both worlds, dat is Shanghai Bistro aan de Amsterdamse Van Woustraat. De jonge chef Francis Tavarez verruilde […]
Nieuw in Amsterdam: Restaurant Entrepot Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2017 Van de talloze biljarttafels die er ooit stonden is er nog één over. Restaurant Entrepot opent in een ex-biljartcentrum in […]