Mosterd maken Written by Ronald Hoeben, maart 9th, 2023 Uit zijn boek TLV Vegan (over de vegan keuken van Tel Aviv) maakt Jigal Krant in een handomdraai een flinke […]
Mosselen met zelfgemaakte chorizo Written by Ronald Hoeben, oktober 4th, 2019 In de keuken van zijn Frans/Portugese restaurant Lazuur in Amsterdam Noord laat patron cuisinier Sherif Khalil zich inspireren door een […]
Mosselen met lamsoor Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 D. P. Arkenbout, patron cuisinier van Brasserie De Vluchthaven, maakt een simpel mosselgerecht met venkel, ui, bleekselderij, een scheutje wijn […]
Mosselen in het zuur Written by eheroes, oktober 1st, 2015 Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]
Mosselen in ’t groen Written by Ronald Hoeben, januari 12th, 2024 Joep Hermans, chef de cuisine van Bar du Champagne in Amsterdam, maakt mosselen -of mossels zoals hij ze noemt- in […]
Mosselen & Coastal Collins Written by Ronald Hoeben, mei 17th, 2019 Sander Bierenbroodspot, chefkok van het Bluespoon restaurant in het Andaz Hotel in Amsterdam, maakt een elegant mosselgerecht. Sanders collega Martin […]
Mosselcollege Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Bereiding 1. Was de mosselen met koud water, doe ze daarna in een vergiet. 2. Doe een klein klontje boter […]