Mosterd maken

Uit zijn boek TLV Vegan (over de vegan keuken van Tel Aviv) maakt Jigal Krant in een handomdraai een flinke […]

Mosselen met zelfgemaakte chorizo

In de keuken van zijn Frans/Portugese restaurant Lazuur in Amsterdam Noord laat patron cuisinier Sherif Khalil zich inspireren door een […]

Mosselen met lamsoor

D. P. Arkenbout, patron cuisinier van Brasserie De Vluchthaven, maakt een simpel mosselgerecht met venkel, ui, bleekselderij, een scheutje wijn […]

Mosselen in het zuur

Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]

Mosselen in ’t groen

Joep Hermans, chef de cuisine van Bar du Champagne in Amsterdam, maakt mosselen -of mossels zoals hij ze noemt- in […]

Mosselen & Coastal Collins

Sander Bierenbroodspot, chefkok van het Bluespoon restaurant in het Andaz Hotel in Amsterdam, maakt een elegant  mosselgerecht. Sanders collega Martin […]

Mosselcollege

Bereiding 1. Was de mosselen met koud water, doe ze daarna in een vergiet. 2. Doe een klein klontje boter […]