Falafelmacarons uit TLV Vegan Written by Ronald Hoeben, maart 11th, 2022 Uit zijn boek TLV Vegan (a.k.a. Land zonder melk en honing) maakt Jigal Krant macarons van falafel. Dit is […]
Win een Wine and Dine Experience Written by , april 30th, 2015 Harold Hamersma vertelt over zijn herinnering bij Spaghetti Vongole . Heb jij ook zo’n verhaal? Lever hier je recept in en maak […]
Aspergecollege: asperges schillen (deel 2) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]
Salsa verde van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]
Kreeft en merg Written by eheroes, december 9th, 2014 Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]
De onweerstaanbare aardappeltjes van Rijsel Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Gebakken aardappelen kom je niet vaak in een restaurant tegen. Geen wonder: het is een bewerkelijk gerecht dat à la […]
Iers sodabread uit de pan Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van The Cliffhouse in Ardmore (Ierland) maakt Shane McGrath soda bread in een pan. RECEPT 400 gram […]