Falafelmacarons uit TLV Vegan

Uit zijn boek TLV Vegan (a.k.a. Land zonder melk en honing) maakt Jigal Krant macarons van falafel.   Dit is […]

Win een Wine and Dine Experience

Harold Hamersma vertelt over zijn herinnering bij Spaghetti Vongole . Heb jij ook zo’n verhaal? Lever hier je recept in en maak […]

Aspergecollege: asperges schillen (deel 2)

Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]

Salsa verde van restaurant Metro

Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]

Kreeft en merg

Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]

De onweerstaanbare aardappeltjes van Rijsel

Gebakken aardappelen kom je niet vaak in een restaurant tegen. Geen wonder: het is een bewerkelijk gerecht dat à la […]

Iers sodabread uit de pan

In de keuken van The Cliffhouse in Ardmore (Ierland) maakt Shane McGrath soda bread in een pan. RECEPT 400 gram […]