Meringues Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Bereiding Verwarm de oven op 110 graden. Klop het eiwit stijf met het zout en meng er met de mixer […]
Merijn Tol maakt rozen-za’atar Written by Ronald Hoeben, maart 27th, 2020 Za’atar is een Middenoosterse kruidenmelange, die je nòg lekkerder kunt maken door de toevoeging van verpulverde rozenknopjes. Merijn Tol, auteur […]
Merijn Tol maakt Labneh met gebakken koriander uit Beiroet Written by Ronald Hoeben, april 3rd, 2020 Uit haar kookboek Beiroet, waarin ze haar liefde voor de Libanese keken belijdt, maakt Merijn Tol labneh met een ongebruikelijke […]
Merijn Tol maakt labneh met biet en pistache Written by Ronald Hoeben, juni 12th, 2020 Merijn Tol schreef een kookboek over de keuken van Beiroet, met de zelfverklarende titel Beiroet. Daaruit maakt ze een van […]
Menu in smaakprofielen Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), zocht en vond een manier om zijn gasten […]
Meneer Wateetons maakt waterkefir Written by Ronald Hoeben, juli 3rd, 2020 Waterkefir is een gefermenteerde limonade voor volwassenen. Ook voor kinderen geschikt trouwens, maar omdat je de limonade zelf laat fermenteren […]
Meneer Wateetons maakt kombucha Written by Ronald Hoeben, juli 3rd, 2020 Kombucha is een frisdrank op basis van gefermenteerde thee. Je kunt ‘m zelf thuis maken en hoe je dat doet […]