Rueda Mosselen Written by , oktober 8th, 2015 Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]
Kooklessen uit 1912 Written by , augustus 3rd, 2016 Petra Possel erfde van haar Oom Dick een geïllustreerd kookboek uit 1912. Het staat barstensvol leerstof die elke huisvrouw aan […]
Baciata van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Siem Feijen is patron/hoofdbakker van restaurant Metro in Amsterdam Noord. De zaak is van ontbijt tot diner open dus er […]
Geklaarde boter: hoe en waarom Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2020 Voor het bakken en braden staan ons tal van vetstoffen ter beschikking, waarvan geklaarde boter een koksfavoriet is. Hoe klaar […]
Doperwt-quenelles van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, juni 26th, 2020 Van de doperwten-crème die Mari Maris (auteur van o.v.a. De Groentebijbel) in een andere Foodtube video maakt, boetseert ze fraaie […]
Zoutcollege Written by , mei 27th, 2016 Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.
De Slager en de Lakenvelder Written by eheroes, maart 9th, 2015 De Lakenvelders zijn een klassiek Hollands koeienras en dankzij een kring van liefhebbers is the Dutch belted cattle terug van […]