Masterclass saucijzenbroodjes Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Timo de Beurs, patron cuisinier van Restaurant Slagerij de Beurs in Amsterdam, laat in een complete masterclass zien hoe je […]
Masterclass saté ajam (kipsaté) Written by Ronald Hoeben, december 11th, 2020 Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek Indo Rock, maakt een van de vele saté’s uit haar boek […]
Masterclass rendang maken door Maureen Tan Written by Ronald Hoeben, januari 3rd, 2025 Maureen Tan geeft kookworkshops en schrijft boeken over de Indonesische keuken. Haar laatste boek gaat over rendang, dat niet alleen […]
Masterclass kip pocheren met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]
Masterclass gevogelte uitbenen door Meesterkok Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, maart 14th, 2025 In de klas van de Sterklas geeft Joris Bijdendijk een masterclass voor de Sterklassers. Dat zijn ambitieuze studenten die de […]
Masterclass frites bakken Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2021 Na een eerder frituurcollege, waarin hij de diverse frituurmethoden uiteenzet, geeft Keukenmeester René Ameling een masterclass frites bakken. Wat is […]
Masterclass financiers Written by Ronald Hoeben, september 8th, 2023 Issa Niemeijer-Brown van de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer in Amsterdam, laat ons uitgebreid zien hoe hij de financiers maakt […]