Masterclass saucijzenbroodjes

Timo de Beurs, patron cuisinier van Restaurant Slagerij de Beurs in Amsterdam, laat in een complete masterclass zien hoe je […]

Masterclass saté ajam (kipsaté)

Masterclass Sate Ajam (kip Sate)

Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek Indo Rock, maakt een van de vele saté’s uit haar boek […]

Masterclass rendang maken door Maureen Tan

Maureen Tan geeft kookworkshops en schrijft boeken over de Indonesische keuken. Haar laatste boek gaat over rendang, dat niet alleen […]

Masterclass kip pocheren met René Ameling

In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]

Masterclass gevogelte uitbenen door Meesterkok Joris Bijdendijk

In de klas van de Sterklas geeft Joris Bijdendijk een masterclass voor de Sterklassers. Dat zijn ambitieuze studenten die de […]

Masterclass frites bakken

Na een eerder frituurcollege, waarin hij de diverse frituurmethoden uiteenzet, geeft Keukenmeester René Ameling een masterclass frites bakken. Wat is […]

Masterclass financiers

Issa Niemeijer-Brown van de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer in Amsterdam, laat ons uitgebreid zien hoe hij de financiers maakt […]