Fraisier: een klassieke aardbeientaart

Bereiding Klop de 3 eiwitten op en doe er geleidelijk aan de suiker bij, plus het snufje zout Klop de […]

Runderhart op de barbecue

Het orgaanvlees, bij slagers bekend als vlees van het vijfde kwartier, laat zich verdelen in de zachte stukken zoals lever, […]

Aquarium

Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]

Schelvis met asperges, radijs, prei en wortelcrème

Niels Timmer, Sterklasleerling van ROC Amsterdam, maakt een gerecht met schelvis, asperges, aardappel, radijs, prei en wortelcrème.

Verse Aanvoer: Jean & Marie

De lente lijkt ook de horeca-aanwas te bevorderen. Met pop up snelheid schieten de nieuwe Amsterdamse restaurants uit de grond. […]

Ragù alla bolognese

De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]

Gestoofde lamsschouder chantant

Multitalent Nico Knapper (85), begon in de jaren vijftig als chansonnier in Parijs en ging later regisseren voor de Nederlandse […]