Gerechten

Delen:

Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie biefstuk op, kwestie van goed uitsnijden. Daarover vertoonden we al eerder een video met Gertjan Kiers. Ralph laat zien hoe je zo’n smakelijke biefstuk grillt. In een andere video maakt hij de perfecte begeleider van geroosterde sukade: salsa van gegrilde rode ui en paprika.

Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Gertjans Vleesbijbel kun je hier bestellen en als je dat doet help je niet alleen Foodtube, maar ook een zelfstandige, fysieke boekhandel (Mevrouw Hamersma) terwijl het jou niets extra kost.

print

Gerelateerde artikelen