Gooise & Goudse moppen Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Cees Holtkamp dist vergeten moppen op. Je komt ze nergens meer tegen: Goudse en Gooise moppen. Samen met zijn kleindochter […]
Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
Meneer Wateetons maakt kombucha Written by Ronald Hoeben, juli 3rd, 2020 Kombucha is een frisdrank op basis van gefermenteerde thee. Je kunt ‘m zelf thuis maken en hoe je dat doet […]
In memoriam John Halvemaan (1949-2019) Written by eheroes, februari 8th, 2019 Op 5 februari 2019 overleed John Halvemaan. Vrienden en collega’s over de eigenzinnige cuisinier die de Hollandse nouvelle cuisine een […]
Ramen van Fuku Ramen in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, februari 13th, 2025 Jakub Karchewski maakt in de keuken van zijn restaurant Fuku Ramen in Amsterdam een huisspecialiteit: Ramen met Baambrugs buikspek, Iberico […]
Maroeska Metz maakt uienbroodjes Written by Ronald Hoeben, augustus 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (en Heel Holland Bakt-finalist) Maroeska Metz maakt uienbrood. Een lekker bijgerecht en een handig artikel om in de diepvries […]
Sateh Kambing Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Esther Gerlsma, chefkok van restaurant Tandjong Priok in Arum, maakt sateh kambing van jong bokkenvlees. Esther legt uit wanneer je […]