Fraisier: een klassieke aardbeientaart

Bereiding Klop de 3 eiwitten op en doe er geleidelijk aan de suiker bij, plus het snufje zout Klop de […]

De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp

Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]

Kip in runderblaas

In de keuken van Restaurant Lute in Ouderkerk maken Peter Lute en Alain Caron een gerecht uit de klassieke Franse […]

Varkensterrine van Le Garage

Op de kaart van restaurant Le Garage prijkt een aantal Franse klassiekers. Eén ervan is een terrine van telkens wisselende […]

Daslook & bloemkool van De Kas

Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]

Alice Waters dineert bij restaurant Marius

In zijn restaurant Marius (Amsterdam) ontving Kees Elfring zijn bazin van weleer: Alice Waters, kokkin en oprichtster van restaurant Chez […]

Americain van tomaten

Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]