Fraisier: een klassieke aardbeientaart Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Bereiding Klop de 3 eiwitten op en doe er geleidelijk aan de suiker bij, plus het snufje zout Klop de […]
De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]
Kip in runderblaas Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 In de keuken van Restaurant Lute in Ouderkerk maken Peter Lute en Alain Caron een gerecht uit de klassieke Franse […]
Varkensterrine van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Op de kaart van restaurant Le Garage prijkt een aantal Franse klassiekers. Eén ervan is een terrine van telkens wisselende […]
Daslook & bloemkool van De Kas Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2019 Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]
Alice Waters dineert bij restaurant Marius Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2018 In zijn restaurant Marius (Amsterdam) ontving Kees Elfring zijn bazin van weleer: Alice Waters, kokkin en oprichtster van restaurant Chez […]
Americain van tomaten Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]