Rueda Mosselen

Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]

De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2

Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]

De hele harder

Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]

Tim Raue** gastchef Rijks

In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]

Edwin Florès en het paddenstoelenboek

Bereiding Klop de eieren en voeg alle ingrediënten behalve de boter en de morieljes toe. Bak de morieljes in de […]

Plaatbrood van Merijn en Nadia

Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]

De omelet van Buffet van Odette

Buffet van Odette is al 27 jaar een vaste waarde in Amsterdam en sinds het begin staat er een omelet […]