Rueda Mosselen Written by , oktober 8th, 2015 Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]
De hele harder Written by eheroes, maart 9th, 2015 Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]
Tim Raue** gastchef Rijks Written by , maart 24th, 2016 In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]
Edwin Florès en het paddenstoelenboek Written by , oktober 22nd, 2015 Bereiding Klop de eieren en voeg alle ingrediënten behalve de boter en de morieljes toe. Bak de morieljes in de […]
Plaatbrood van Merijn en Nadia Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]
De omelet van Buffet van Odette Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2025 Buffet van Odette is al 27 jaar een vaste waarde in Amsterdam en sinds het begin staat er een omelet […]