Mmmmm muscadet

Met Esmee Langereis op stap door de Loirestreek. We belanden bij Jean-Jaques Bonnet, een wijnmaker van de nieuwe generatie die […]

De onweerstaanbare slakken van Madeleine

Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]

Clover Club Cocktail

Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]

Joris Bijdendijk maakt chocoladefondant

Joris Bijdendijk, chefkok van restaurant RIJKS* in Amsterdam, maakte een kookboek waarin het eten dat hij zijn familie thuis voorzet […]

Klassiek Hazenpeper recept

In deze tweede video over de Hollandse haas maakt Keukenmeester René Ameling een klassieke hazenpeper. Hij laat zien hoe je […]

Gerookte paling met oosterse smaken

In de keuken van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt chefkok Roy Eijkelkamp een fraai gerecht met gerookte paling, die hij combineert […]

Brood bakken (deel 1 van 6): de basis

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]