Mmmmm muscadet Written by Ronald Hoeben, december 28th, 2017 Met Esmee Langereis op stap door de Loirestreek. We belanden bij Jean-Jaques Bonnet, een wijnmaker van de nieuwe generatie die […]
De onweerstaanbare slakken van Madeleine Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2019 Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]
Clover Club Cocktail Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]
Joris Bijdendijk maakt chocoladefondant Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Joris Bijdendijk, chefkok van restaurant RIJKS* in Amsterdam, maakte een kookboek waarin het eten dat hij zijn familie thuis voorzet […]
Klassiek Hazenpeper recept Written by Ronald Hoeben, december 19th, 2016 In deze tweede video over de Hollandse haas maakt Keukenmeester René Ameling een klassieke hazenpeper. Hij laat zien hoe je […]
Gerookte paling met oosterse smaken Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2018 In de keuken van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt chefkok Roy Eijkelkamp een fraai gerecht met gerookte paling, die hij combineert […]
Brood bakken (deel 1 van 6): de basis Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]