Lamsballen provençale

In de keuken van restaurant Bordewijk (1984-2018) waren er destijds wel koks die het er moeilijk mee hadden als chef […]

Bananensoezen van Holtkamp

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles bananensoezen. Er komen bananen, banketbakkersroom, een penseel en slagroom […]

Bread and Butter pudding

In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]

Tarte tatin

Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]

Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp

Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]

Hertenkalf op de grill

Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]

De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder

Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]