Lamsballen provençale Written by Ronald Hoeben, juni 16th, 2023 In de keuken van restaurant Bordewijk (1984-2018) waren er destijds wel koks die het er moeilijk mee hadden als chef […]
Bananensoezen van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2022 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles bananensoezen. Er komen bananen, banketbakkersroom, een penseel en slagroom […]
Bread and Butter pudding Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]
Tarte tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
Hertenkalf op de grill Written by Ronald Hoeben, februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]