Kimchi

Om kimchi te maken heb je geen vuur nodig. Dit gefermenteerde Koreaanse groentengerecht met Chinese kool in de hoofdrol is […]

Kikkererwten pellen voor massabecha of choemoes

Als je choemoes (of hummus) maakt, ga je uit van zelf geweekte kikkererwten. Zegt Jigal Krant, auteur van het succesvolle […]

Kijken in de keuken van Oaxaca

In de keuken van Oaxaca, een klassiek Mexicaans restaurant in Amsterdam, laat chefkok Joan Bagur een aantal specialiteiten zien en […]

Keukenmeester Ameling maakt Espagnole saus

Espagnole saus is in de professionele keuken een niet weg te denken bouwsteen. Bijgevolg vind je in veel van die […]

Kerststol maken

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt een kerststol. En dat doet ze van A tot Z, dus […]

Kerstkransjes van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkam oerhollandse seizoenskoekjes: boter-kerstkransjes. Dit heb je ervoor nodig: 200 gram […]

Kersen-olijfolie tulband

Dit recept gaat uit van 250 gram amandelmeel en 250 gram gezeefde bloem, maar als je het meel vervangt door […]