Kimchi Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om kimchi te maken heb je geen vuur nodig. Dit gefermenteerde Koreaanse groentengerecht met Chinese kool in de hoofdrol is […]
Kikkererwten pellen voor massabecha of choemoes Written by Ronald Hoeben, oktober 9th, 2020 Als je choemoes (of hummus) maakt, ga je uit van zelf geweekte kikkererwten. Zegt Jigal Krant, auteur van het succesvolle […]
Kijken in de keuken van Oaxaca Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2024 In de keuken van Oaxaca, een klassiek Mexicaans restaurant in Amsterdam, laat chefkok Joan Bagur een aantal specialiteiten zien en […]
Keukenmeester Ameling maakt Espagnole saus Written by Ronald Hoeben, mei 30th, 2024 Espagnole saus is in de professionele keuken een niet weg te denken bouwsteen. Bijgevolg vind je in veel van die […]
Kerststol maken Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt een kerststol. En dat doet ze van A tot Z, dus […]
Kerstkransjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 18th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkam oerhollandse seizoenskoekjes: boter-kerstkransjes. Dit heb je ervoor nodig: 200 gram […]
Kersen-olijfolie tulband Written by Ronald Hoeben, december 3rd, 2015 Dit recept gaat uit van 250 gram amandelmeel en 250 gram gezeefde bloem, maar als je het meel vervangt door […]