Linguine met artisjokjes en bottarga

Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.

Gelatine verklaard

Gelatine is een mysterieus artikel. Je kijkt er dwars doorheen en toch heeft het een duistere achtergond. Cees Holtkamp brengt […]

Koude vanillesaus

Cees Holtkamp kent verschillende vanillesauzen. Eerder maakte hij er een van melk, half geslagen room, eierdooiers en een vanillestokje. Perfect […]

Paling in ’t groen

Tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat (Zeeuws Vlaanderen) maakt een eigen, frisse versie van een Vlaamse […]

Cees & Stella maken kaasbolletjes

Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp kaaskoekjes. Het recept komt uit het boek Koekje, maar Cees heeft […]

Fonceerdeeg, de ideale taartbodem

Met fonceerdeeg maak je een ideale taartbodem die breed inzetbaar is. Cees Holtkamp doet voor hoe je het maakt en […]

Shortribs Sous Vide

Het röneren of sous vide garen is niet meer beperkt tot de professionele keuken. De apparatuur wordt steeds goedkoper en […]