Linguine met artisjokjes en bottarga Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.
Gelatine verklaard Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2017 Gelatine is een mysterieus artikel. Je kijkt er dwars doorheen en toch heeft het een duistere achtergond. Cees Holtkamp brengt […]
Koude vanillesaus Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2016 Cees Holtkamp kent verschillende vanillesauzen. Eerder maakte hij er een van melk, half geslagen room, eierdooiers en een vanillestokje. Perfect […]
Paling in ’t groen Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2018 Tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat (Zeeuws Vlaanderen) maakt een eigen, frisse versie van een Vlaamse […]
Cees & Stella maken kaasbolletjes Written by Ronald Hoeben, mei 6th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp kaaskoekjes. Het recept komt uit het boek Koekje, maar Cees heeft […]
Fonceerdeeg, de ideale taartbodem Written by eheroes, december 9th, 2014 Met fonceerdeeg maak je een ideale taartbodem die breed inzetbaar is. Cees Holtkamp doet voor hoe je het maakt en […]
Shortribs Sous Vide Written by eheroes, oktober 6th, 2016 Het röneren of sous vide garen is niet meer beperkt tot de professionele keuken. De apparatuur wordt steeds goedkoper en […]