Joris Bijdendijk maakt slakken in kruidenboter

Slakken in kruidenboter, de hit uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Chefkok/kookboekauteur Joris Bijdendijk maakt ze volgens de […]

Joris Bijdendijk maakt chocoladefondant

Joris Bijdendijk, chefkok van restaurant RIJKS* in Amsterdam, maakte een kookboek waarin het eten dat hij zijn familie thuis voorzet […]

Jopenbier

De relatie bier & kerk is in de brouwerijwereld geen bijzonderheid, maar bier dat daadwerkelijk in een kerk gebrouwen wordt […]

Joop Braakhekke 70, Le Garage 21

Op 11 april 2011 werd Joop Braakhekke 70, zijn restaurant Le Garage in Amsterdam vierde haar 21ste verjaardag. Voor Foodtube praatte […]

Jonnie Boer over Iberico de Bellota

Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]

Johan van Uden maakt Steak à fromage

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt steak à fromage. Hij maalt daarvoor mager en doorregen varkensvlees, […]

Jigal Krant maakt vegan mayonaise

Of je vegan mayonaise nog wel mayonaise mag noemen is voor sommigen een omstreden kwestie. Feit is dat als je […]