Noordzeekrab & kimchi Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2018 Rik Thesing, patron cuisinier van restaurant ACE in Amsterdam, maakt een sterwaardig gerecht van Noordzeekrab, knolselderij, Granny Smith appel, kimchi […]
Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]
Cees & Stella sleutelen aan het Bonck-koekje Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Banketbakker Cees Holtkamp jureerde een koekje dat geserveerd gaat worden in één van de musea van de Stichting Hendrick de […]
De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, oktober 2nd, 2020 Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]
Bloemkool met kaassaus nieuwe stijl van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel en andere kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen, maakt een eigen variant op bloemkool […]
Chocoladepudding met advocaatsaus maken Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]
Meringues Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Bereiding Verwarm de oven op 110 graden. Klop het eiwit stijf met het zout en meng er met de mixer […]