Verse Aanvoer: restaurant Bak

Restaurant Bak stopte met ingang van 2017 met het serveren van ‘tam’ vlees. Rund, varken en kip maakten op het […]

Slagroomtaart van Holtkamp

Bereiding Kapsel: Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren met het zout, de suiker en de geraspte citroenschil […]

Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen

Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]

Ratatouille van Mari Maris

Groentengodin Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel, maakt een traditioneel Provencaals gerecht dat vaak een bijgerecht is: ratatouille. Het […]

De pastrami van watermeloen van Bobby Rust

Over metamorfoses gesproken: een pastrami van watermeloen in een restaurant dat een zendmast is. Of liever gezegd: was, want het […]

Foie Gras in de Elzas

De Elzas is, als het op eten aankomt, misschien wel één van de allertraditioneelste streken van Frankrijk. Het hele jaar […]

Bladerdeeg-schelpen vol zomerfruit

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp taartje en een taart van diepvries (roomboter!) bladerdeeg, die gevuld worden […]