Verse Aanvoer: restaurant Bak Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2017 Restaurant Bak stopte met ingang van 2017 met het serveren van ‘tam’ vlees. Rund, varken en kip maakten op het […]
Slagroomtaart van Holtkamp Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Kapsel: Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren met het zout, de suiker en de geraspte citroenschil […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]
Ratatouille van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Groentengodin Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel, maakt een traditioneel Provencaals gerecht dat vaak een bijgerecht is: ratatouille. Het […]
De pastrami van watermeloen van Bobby Rust Written by Ronald Hoeben, oktober 28th, 2022 Over metamorfoses gesproken: een pastrami van watermeloen in een restaurant dat een zendmast is. Of liever gezegd: was, want het […]
Foie Gras in de Elzas Written by eheroes, maart 23rd, 2015 De Elzas is, als het op eten aankomt, misschien wel één van de allertraditioneelste streken van Frankrijk. Het hele jaar […]
Bladerdeeg-schelpen vol zomerfruit Written by Ronald Hoeben, augustus 19th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp taartje en een taart van diepvries (roomboter!) bladerdeeg, die gevuld worden […]