Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp

JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]

IJsmachine test

In ijsmachines heb je twee smaken. Zelfvriezend en niet zelfvriezend. De verschillen zitten in prijs, gewicht en gebruiksgemak. Foodtube testte […]

Tartelette van garnalen

Raymond Plat en Kwinten Albertijn van restaurant Troef in Amsterdam maken een heerlijke garnalensnack op basis van sommige van de […]

De pastrami van watermeloen van Bobby Rust

Over metamorfoses gesproken: een pastrami van watermeloen in een restaurant dat een zendmast is. Of liever gezegd: was, want het […]

Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks

Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]

Fondant maken

Fondant is een simpel ingrediënt waar niettemin lastig aan te komen is. Dus laten Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]

Coquille voorgerecht

Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte  truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.