Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2024 JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]
IJsmachine test Written by Ronald Hoeben, juni 18th, 2015 In ijsmachines heb je twee smaken. Zelfvriezend en niet zelfvriezend. De verschillen zitten in prijs, gewicht en gebruiksgemak. Foodtube testte […]
Tartelette van garnalen Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2024 Raymond Plat en Kwinten Albertijn van restaurant Troef in Amsterdam maken een heerlijke garnalensnack op basis van sommige van de […]
De pastrami van watermeloen van Bobby Rust Written by Ronald Hoeben, oktober 28th, 2022 Over metamorfoses gesproken: een pastrami van watermeloen in een restaurant dat een zendmast is. Of liever gezegd: was, want het […]
Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2022 Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]
Fondant maken Written by Ronald Hoeben, mei 20th, 2022 Fondant is een simpel ingrediënt waar niettemin lastig aan te komen is. Dus laten Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]
Coquille voorgerecht Written by Ronald Hoeben, december 15th, 2016 Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.