De onweerstaanbare slakken van Madeleine

Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]

Carnaval bij Bolenius Restaurant

Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]

Panna cotta

Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]

Anti-kater-cocktail: de Corpse Reviver 2

Mads Voorhoeve biedt Eerste Hulp bij katervorming, in deze dagen van Nieuwjaarsborrels veel voorkomend onheil. Deze Corpse Revivor # 2 […]

In de kas van De Kas

De Kas is een initiatief van cuisinier Gert Jan Hageman, die tabak kreeg van het leven in een restaurantkeuken tussen […]

Restaurant De Compagnon 30 jaar

De omloopsnelheid van de Amsterdamse horeca is moordend, dat was ook al zo voor de corona pandemie. Er zijn maar […]

Steamed Sticky Toffee pudding

Bereiding Voor de toffeesaus: Smelt de boter, suiker en room samen in een pan en breng aan de kook. Laat […]