De onweerstaanbare slakken van Madeleine Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2019 Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]
Carnaval bij Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 9th, 2015 Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]
Panna cotta Written by Ronald Hoeben, november 5th, 2021 Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]
Anti-kater-cocktail: de Corpse Reviver 2 Written by eheroes, maart 9th, 2015 Mads Voorhoeve biedt Eerste Hulp bij katervorming, in deze dagen van Nieuwjaarsborrels veel voorkomend onheil. Deze Corpse Revivor # 2 […]
In de kas van De Kas Written by eheroes, maart 17th, 2015 De Kas is een initiatief van cuisinier Gert Jan Hageman, die tabak kreeg van het leven in een restaurantkeuken tussen […]
Restaurant De Compagnon 30 jaar Written by Ronald Hoeben, februari 24th, 2023 De omloopsnelheid van de Amsterdamse horeca is moordend, dat was ook al zo voor de corona pandemie. Er zijn maar […]
Steamed Sticky Toffee pudding Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Voor de toffeesaus: Smelt de boter, suiker en room samen in een pan en breng aan de kook. Laat […]