Hollandse botercake van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp maakt een Hollandse botercake volgens de regelen der kunst. Dat wil zeggen een malse cake met niet te […]

Het Rembrandtdiner

Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]

Verse Aanvoer: restaurant The Lobby

Om een fine dining restaurant te beginnen in nogal saai ogend kantoorpand in een kalme woonwijk ver buiten het centrum […]

De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais

Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]

Mari Maris maakt witlofkoekjes

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]

Tonijntartaar-tutorial

Hoe maak je de beste tartaar? Michael Wolf van Prinz Wolf Tartaria deelt zijn geheimen

Koningsdag tompouce, zo maak je die zelf

Bosnisch banketwonder en macaronexpert Eva Korac laat je zien hoe je zelf thuis de klassieke koningsdag tompouce maakt. Je hebt […]