Hollandse botercake van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Cees Holtkamp maakt een Hollandse botercake volgens de regelen der kunst. Dat wil zeggen een malse cake met niet te […]
Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
Verse Aanvoer: restaurant The Lobby Written by , juni 29th, 2016 Om een fine dining restaurant te beginnen in nogal saai ogend kantoorpand in een kalme woonwijk ver buiten het centrum […]
De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, oktober 2nd, 2020 Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]
Mari Maris maakt witlofkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]
Tonijntartaar-tutorial Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2017 Hoe maak je de beste tartaar? Michael Wolf van Prinz Wolf Tartaria deelt zijn geheimen
Koningsdag tompouce, zo maak je die zelf Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2022 Bosnisch banketwonder en macaronexpert Eva Korac laat je zien hoe je zelf thuis de klassieke koningsdag tompouce maakt. Je hebt […]