Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]
De onbekende John Dory Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2021 In de jaren tachtig van de vorige eeuw kon geen sterrenzaak zonder een gerecht met zonnevis op de kaart. De […]
Glühwein Written by , december 10th, 2015 Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]
Waar komen al die tomaten vandaan? Written by Ronald Hoeben, augustus 26th, 2017 Nederlandse tomaten worden in heel Europa gegeten, ook in landen die zelf uitstekende toamaten hebben zoals Frankrijk, Spanje en Italië. […]
Citroensuiker & vanillesuiker Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. De citroen kun je in de koelkast bewaren. Voeg […]
Marsepeinfiguren maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Samen met zijn kleindochter Stella maakt patissier Cees Holtkamp klassieke figuurtjes van marsepein zoals een kat, een eend en een […]