Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]

De onbekende John Dory

In de jaren tachtig van de vorige eeuw kon geen sterrenzaak zonder een gerecht met zonnevis op de kaart. De […]

Glühwein

Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]

Waar komen al die tomaten vandaan?

Nederlandse tomaten worden in heel Europa gegeten, ook in landen die zelf uitstekende toamaten hebben zoals Frankrijk, Spanje en Italië. […]

Citroensuiker & vanillesuiker

Bereiding Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. De citroen kun je in de koelkast bewaren. Voeg […]

Marsepeinfiguren maken

Samen met zijn kleindochter Stella maakt patissier Cees Holtkamp klassieke figuurtjes van marsepein zoals een kat, een eend en een […]

Banketbakkersroom maken