Gevulde sinaasappels van Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp gevulde sinaasappels. Hij vertelt ook over de geschiedenis van […]

Gevulde Siciliaanse amandelkoekjes

In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova twee variaties op de Siciliaanse amandelkoekjes die ze eerder […]

Gevulde lamsschouder

Wil Demandt beent een lamsschouder uit en maakt er épaule d’agneau à la poitevine mee. Eind 2018  sloot Wil Demandt na […]

Gevulde koeken

Bereiding Voor de koek van twaalf gevulde koeken: Meng 100 gram basterdsuiker met 200 gram boter, een half ei , […]

Gevulde Heek, een masterclass door Thomas Demuth (De Gouden Reael)

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt volgens de klassieke regelen van de Franse […]

Gevulde eend (dodine de canard)

In de keuken van Auberge Jean et Marie in Amsterdam maakt chef de cuisine Thomas Voets één van zijn evergreens: […]

Gevlinderde kip ‘Al Mattone’

Ralph de Kok maakt een haantje op de grill ‘al mattone’. Bij deze techniek wordt het haantje (of de kip […]