Gevulde sinaasappels van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp gevulde sinaasappels. Hij vertelt ook over de geschiedenis van […]
Gevulde Siciliaanse amandelkoekjes Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2018 In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova twee variaties op de Siciliaanse amandelkoekjes die ze eerder […]
Gevulde lamsschouder Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Wil Demandt beent een lamsschouder uit en maakt er épaule d’agneau à la poitevine mee. Eind 2018 sloot Wil Demandt na […]
Gevulde koeken Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Bereiding Voor de koek van twaalf gevulde koeken: Meng 100 gram basterdsuiker met 200 gram boter, een half ei , […]
Gevulde Heek, een masterclass door Thomas Demuth (De Gouden Reael) Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt volgens de klassieke regelen van de Franse […]
Gevulde eend (dodine de canard) Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2018 In de keuken van Auberge Jean et Marie in Amsterdam maakt chef de cuisine Thomas Voets één van zijn evergreens: […]
Gevlinderde kip ‘Al Mattone’ Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Ralph de Kok maakt een haantje op de grill ‘al mattone’. Bij deze techniek wordt het haantje (of de kip […]