Toques & Clochers 2017 Written by , april 13th, 2017 In Limoux in Zuidwest Frankrijk was Palmpasen 2017 voor de 29e keer het weekend van Toques & Clochers, de legendarische […]
Hertenkalf op de grill Written by Ronald Hoeben, februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]
Amsterdam Coffee Festival 2016 Written by , maart 20th, 2016 Drie opmerkelijke koffiedranken op het Amsterdam Coffee Festival 2016: Kees Raat van Metropolitan Pastry Room introduceert vijf affogato’s, gelato in […]
Aspergecollege: asperges schillen (deel 2) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]
Chinese hamburger Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Emma de Thouars, auteur van het succesvolle kookboek Amazing Asia, maakt een Chinese hamburger, die nogal wat verschilt van het […]
Hamburgerbollen van briochebrood Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2016 Wat briochebrood zo lekker maakt is de toevoeging van melk, eieren en suiker. Edwin Klaasen, auteur van het standaardwerk over […]
De beste manier om biefstuk te ontdooien Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2015 Wie van vlees houdt heeft doorgaans een voorkeur voor vlees dat niet bevroren geweest is. Toch zijn er situaties waarin […]