Knollentuintje

Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]

Gebakken & gerookte paling van Erik van Loo**

In de keuken van zijn tweesterren-restaurant Parkheuvel in Rotterdam maakt Erik van Loo een fraai gerecht van gerookte en gebakken […]

Glühwein

Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]

Geitenkaas uit de 3d printer

Micheala van Leeuwen is een kaasprintende boerin. Ze vertelt hoe ze met een 3D printer van Goudse kaas en geitenkaas […]

Zoutcollege

Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.

Test: Princess Digital Aerofryer XL

De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]

De nieuwe Indische keuken van Pascal Jalhay

Tweesterrenkok Pascal Jalhay heeft zijn Indische roots pas laat omarmd. Nu heeft hij een boek gemaakt waarin hij zijn filosofie […]