Knollentuintje Written by eheroes, december 8th, 2014 Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]
Gebakken & gerookte paling van Erik van Loo** Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2018 In de keuken van zijn tweesterren-restaurant Parkheuvel in Rotterdam maakt Erik van Loo een fraai gerecht van gerookte en gebakken […]
Glühwein Written by , december 10th, 2015 Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]
Geitenkaas uit de 3d printer Written by , april 21st, 2016 Micheala van Leeuwen is een kaasprintende boerin. Ze vertelt hoe ze met een 3D printer van Goudse kaas en geitenkaas […]
Zoutcollege Written by , mei 27th, 2016 Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.
Test: Princess Digital Aerofryer XL Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]
De nieuwe Indische keuken van Pascal Jalhay Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2019 Tweesterrenkok Pascal Jalhay heeft zijn Indische roots pas laat omarmd. Nu heeft hij een boek gemaakt waarin hij zijn filosofie […]