Tompouce maken met Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp tompouces. Ze gebruiken daarvoor zelfgemaakt bladerdeeg, maar Cees laat […]

Americain van tomaten

Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]

Spinaziekoekjes

Mari Maris, auteur van onder andere De Groentenbijbel, maakt lekkere spinaziekoekjes met ei en ricotta. 500 g spinazie, fijngesneden olijfolie […]

Kaneeltruffels van Holtkamp

Het is niet ongebruikelijk dat banketbakkers sommige van hun creaties naar familieleden vernoemen. Deze kaneeltruffels bijvoorbeeld, die vernoemd zijn naar […]

Schwarzwalder Kirschtaart van Holtkamp

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles nemen ons mee het Zwarte Woud in voor een een Holtkamp-specialitet: […]

Aardbeien: teeltmethode

In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]

Kokosyoghurt

In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]