Rovelline lucchese van Roberto’s

Ter gelegenheid van  30-jarig bestaan van restaurant Roberto’s in het Amsterdamse Hilton Hotel maakt chef Franz Conde een klassiek Toscaans […]

Amandelkrullen (tuiles)

‘Tuile’ is Frans voor dakpan, maar het is ook een elegant, dun, gebogen koekje dat in Nederland als amandelkrul door […]

Gratin van Koolraap

Meesterkok Theus de Kok, al decennia verbonden aan restaurant de Echoput, maakt gratin van koolraap. Een variatie op de klassieke […]

Geconfijte sinaasappelschillen

Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]

Cees & Stella maken een Paris Brest (soezentaart)

Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Paris Brest, een klassieke Franse soezentaart die vernoemd is naar een […]

Yoghurtdressing maken

Gebruikmakend van de azijn van Tromp en Rueb maakt Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een dressing met Griekse […]

Tarte tatin

Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]