Rovelline lucchese van Roberto’s Written by Ronald Hoeben, januari 26th, 2024 Ter gelegenheid van 30-jarig bestaan van restaurant Roberto’s in het Amsterdamse Hilton Hotel maakt chef Franz Conde een klassiek Toscaans […]
Amandelkrullen (tuiles) Written by eheroes, maart 9th, 2015 ‘Tuile’ is Frans voor dakpan, maar het is ook een elegant, dun, gebogen koekje dat in Nederland als amandelkrul door […]
Gratin van Koolraap Written by eheroes, december 10th, 2015 Meesterkok Theus de Kok, al decennia verbonden aan restaurant de Echoput, maakt gratin van koolraap. Een variatie op de klassieke […]
Geconfijte sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]
Cees & Stella maken een Paris Brest (soezentaart) Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Paris Brest, een klassieke Franse soezentaart die vernoemd is naar een […]
Yoghurtdressing maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Gebruikmakend van de azijn van Tromp en Rueb maakt Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een dressing met Griekse […]
Tarte tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]