Deconstructed sabich, een showstopper van Jigal Krant Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2023 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, maakt van populair streetfood (sabbich […]
De zuurkool royale van de choucrouterie Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2020 Samuel Levie (van Brandt & Levie worstmakers), sommelier Ard Muntjewerf en chef kok Timo de Beurs maken van de ex-vestiging […]
De zoute citroenen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Laat de citroenen gedurende ongeveer één nacht invriezen. Snijd vervolgens de citroenen in twee richtingen in de lengte in, […]
De zalmcroquet van Valuas Written by eheroes, december 16th, 2014 Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]
De worst van Wateetons Written by eheroes, december 15th, 2014 Meneer Wateetons schreef samen met Sjoerd Mulder het boek “Over Worst”, over hun avontuur met het (zelf) maken van worst. […]
De wijnmakers van Ribera del Duero Written by , december 7th, 2016 Ribera del Duero -letterlijk oever van de Duero- is zeker niet het grootste, belangrijkste of bekendste Spaanse wijngebied. Maar de […]
De wijnen van Ribera del Duero Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2017 De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]