Verse Aanvoer: De Kruidfabriek

In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]

Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa

@demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]

Aubergine/courgette/paprika/bonensandwich van Jigal Krant

Jigal Krant -auteur van TLV en Land zinder melk en honing- over de keuken van Tel Aviv, is bezig met […]

BBQ paling met Teriyakisaus

Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]

Oosterse Kreeftcocktail

Indonesische kokkin Pipiet Fardiman maakt een cocktail van kreeft met pittige kerriesaus. De saus is geschikt voor tal van ander […]

Knollentuintje

Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]

Falafel (deel 5 van 5, slot): het complete broodje samenstellen

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]