Verse Aanvoer: De Kruidfabriek Written by , september 6th, 2016 In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]
Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa Written by Ronald Hoeben, juni 26th, 2020 @demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]
Aubergine/courgette/paprika/bonensandwich van Jigal Krant Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2024 Jigal Krant -auteur van TLV en Land zinder melk en honing- over de keuken van Tel Aviv, is bezig met […]
BBQ paling met Teriyakisaus Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]
Oosterse Kreeftcocktail Written by , november 16th, 2016 Indonesische kokkin Pipiet Fardiman maakt een cocktail van kreeft met pittige kerriesaus. De saus is geschikt voor tal van ander […]
Knollentuintje Written by eheroes, december 8th, 2014 Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]
Falafel (deel 5 van 5, slot): het complete broodje samenstellen Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]