Toques & Clochers 2017 Written by , april 13th, 2017 In Limoux in Zuidwest Frankrijk was Palmpasen 2017 voor de 29e keer het weekend van Toques & Clochers, de legendarische […]
Yes! De smashburger! Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Je zou het een oer-hamburger kunnen noemen: een burger waarvan het vlees platgedrukt wordt op de vlakke grillplaat. Maarten Pinxteren […]
Kookboekrecensie The Two Fat Ladies Written by , april 21st, 2015 Petra Possel recenseert voor Foodtube kookboeken. Nu komen er in Nederland per jaar meer nieuwe kookboeken uit dan er dagen […]
Wild: scharrelvlees van nature Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2015 Waarom horen we zoveel over scharrelvlees en zo weinig over wild, vraagt Peter Klosse van restaurant De Echoput zich af.
Joop Braakhekke 70, Le Garage 21 Written by eheroes, december 8th, 2014 Op 11 april 2011 werd Joop Braakhekke 70, zijn restaurant Le Garage in Amsterdam vierde haar 21ste verjaardag. Voor Foodtube praatte […]
Gehaktballen: de Gooise bal! Written by Ronald Hoeben, februari 28th, 2020 Na de veelbekeken Jordanese gehaktbal heeft Keukenmeester René Ameling een gehaktbal gemaakt die in het Gooi hoge ogen gooit. De […]
Fazant met prei en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, december 24th, 2015 Theus de Kok, befaamd wildspecialist en als zodanig al decennia verbonden aan de keuken van restaurant De Echoput*, braadt fazant […]