Nespresso Lattissima Plus

Een Nespresso apparaat dat na een druk op de knop caffe latte produceert. Of is het een neppucino? Foodtube wil […]

Bouchée a la Reine: de ragout

Keukenmeester (en ROC docent) René Ameling laat zien hoe je een klassieke kippenragout maakt die samen met de eerder vertoonde […]

Hoe bak je een karbonade?

Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]

Vitello tongnato

@demoslager Gertjan Kiers maakt vitello tonnato met een ongebruikelijk ingrediënt: kalfstong. Hoe je de kalfstong gaart laat Meesterslager Johan van […]

Soezen maken voor een soezentaart

Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]

Terrine-college Deel 2

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]

Makkelijke Kantonese kip

Makkelijker kun je kip niet maken. Zet een pan water op met een paar plakken gember erin. Was een hele […]