Nespresso Lattissima Plus Written by eheroes, december 15th, 2014 Een Nespresso apparaat dat na een druk op de knop caffe latte produceert. Of is het een neppucino? Foodtube wil […]
Bouchée a la Reine: de ragout Written by eheroes, maart 9th, 2015 Keukenmeester (en ROC docent) René Ameling laat zien hoe je een klassieke kippenragout maakt die samen met de eerder vertoonde […]
Hoe bak je een karbonade? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2016 Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]
Vitello tongnato Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2021 @demoslager Gertjan Kiers maakt vitello tonnato met een ongebruikelijk ingrediënt: kalfstong. Hoe je de kalfstong gaart laat Meesterslager Johan van […]
Soezen maken voor een soezentaart Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2021 Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]
Terrine-college Deel 2 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]
Makkelijke Kantonese kip Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2017 Makkelijker kun je kip niet maken. Zet een pan water op met een paar plakken gember erin. Was een hele […]