Gevulde sinaasappels van Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp gevulde sinaasappels. Hij vertelt ook over de geschiedenis van […]

Vis, coquille en gamba van de barbecue

Frans Bob, chef-kok en maaltijdontwikkelaar van Apollo/Solina gaat aan de slag met vis op de barbecue. Hij roostert een hele […]

Vegan mayonaise maken

Kunstenaar/ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt vegan mayonaise door één alledaags en één minder alledaags, maar breed verkrijgbaar ingrediënt te […]

Oosterse Kreeftcocktail

Indonesische kokkin Pipiet Fardiman maakt een cocktail van kreeft met pittige kerriesaus. De saus is geschikt voor tal van ander […]

Rundersukade

We kennen de rundersukade vooral als stoofvlees, maar onder bepaalde voorwaarden kun je er  biefstuk van snijden, zoals @demoslager Gertjan […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 1

De pata negra hammen in al hun kwaliteitsklassen zijn inmiddels een begrip geworden, maar er zitten natuurlijk nog veel meer […]

Gepocheerde tarbot met kokkels

Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin een recept […]