De keuken van Chris Naylor Written by Ronald Hoeben, maart 25th, 2022 De Britse cuisinier Chris Naylor werd in 2005 door Albert Roux naar Amsterdam gehaald om het keukenteam van The Grand […]
De Kerst(gehakt)bal van kalkoen Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2020 In zijn gehaktballen-serie, waarin René Ameling ons al de Jordanese, de Gooise en de Blauwer bal serveerde, overtreft de keukenmeester […]
De kappertjes van De Kas Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Pluk de onrijpe zaden van de oostindische kers en zet in een weckpot een nacht op ruim zout. Was […]
De kalfsniertjes in mosterdsaus van John Fagel Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Ben van Geelen, ooit leerling van de legendarische John Fagel (1930-2010), maakt de kalfsniertjes met mosterdsaus zoals Fagel hem dat […]
De île flottante van Le Garage Written by Ronald Hoeben, augustus 31st, 2017 Restaurant Le Garage in Amsterdam heeft een aantal Franse klassiekers op de kaart. Een voorbeeld daarvan is île flottant, een drijvend […]
De Ierse biefstuk Written by eheroes, maart 9th, 2015 Net als bijvoorbeeld in Wales ziet men ook te Ierland gras als zo’n beetje het belangrijkste lokale product. Het is […]
De ideale bakplaat Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2016 Cees Holtkamp verlaagt graag de drempel tot de patisserie. Hij is dan ook geen man van dure spullen en geavanceerde […]