Cocktail van king crab

King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]

Jarret de veau (kalfsschenkel) stoven

Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt jarret de veau, een hele kalfsschenkel met bot. Een klassiek, […]

Gnocchi op de bakplaat

In haar Bakplaatbijbel verzamelde Janneke Philippi honderden recepten op één enkele basis: de bakplaat die standaard bij elk fornuis geleverd […]

Griesmeelpudding met abrikozensaus van Cees & Stella (korte versie)

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp griesmeelpudding met abrikozensaus en losgeslagen room. Dit is een sterk […]

Mosselen in het zuur

Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]

Cees & Stella maken roze koeken

Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]

Achter de schermen van De Dyck

Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]