Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Jarret de veau (kalfsschenkel) stoven Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt jarret de veau, een hele kalfsschenkel met bot. Een klassiek, […]
Gnocchi op de bakplaat Written by Ronald Hoeben, april 7th, 2023 In haar Bakplaatbijbel verzamelde Janneke Philippi honderden recepten op één enkele basis: de bakplaat die standaard bij elk fornuis geleverd […]
Griesmeelpudding met abrikozensaus van Cees & Stella (korte versie) Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp griesmeelpudding met abrikozensaus en losgeslagen room. Dit is een sterk […]
Mosselen in het zuur Written by eheroes, oktober 1st, 2015 Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]
Cees & Stella maken roze koeken Written by Ronald Hoeben, maart 3rd, 2023 Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]
Achter de schermen van De Dyck Written by Ronald Hoeben, oktober 13th, 2023 Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]