Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]

Coquille voorgerecht

Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte  truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.

Coq au Vin (deel 2 van 2, slot): marineren, bakken, stoven en opdienen

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Coq au Vin (deel 1 van 2): de haan

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Coq Au Vin

Ben van Geelen, patron cuisinier van restaurant A la Ferme, maakt coq au vin van een Noord Hollandse Blauwe haan. […]

Confit de canard zelf maken

Confit de canard is een gerecht van eend dat je in twee dagen maakt en dan serveert of in een […]

Confit de canard

Confit de canard, de in eendenvet geconfijte bouten van de eend, is een troostrijk gerecht dat zich gemakkelijk laat bewaren. […]