Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]
Coquille voorgerecht Written by Ronald Hoeben, december 15th, 2016 Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.
Coq au Vin (deel 2 van 2, slot): marineren, bakken, stoven en opdienen Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Coq au Vin (deel 1 van 2): de haan Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Coq Au Vin Written by eheroes, december 16th, 2014 Ben van Geelen, patron cuisinier van restaurant A la Ferme, maakt coq au vin van een Noord Hollandse Blauwe haan. […]
Confit de canard zelf maken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Confit de canard is een gerecht van eend dat je in twee dagen maakt en dan serveert of in een […]
Confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 Confit de canard, de in eendenvet geconfijte bouten van de eend, is een troostrijk gerecht dat zich gemakkelijk laat bewaren. […]