Citroensuiker & vanillesuiker Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. De citroen kun je in de koelkast bewaren. Voeg […]
Citroensorbet Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding: Doe ongeveer 2 deciliter water in een pannetje en laat dit aan de kook komen met half theelepeltje zout. […]
Citroenbonen met radicchio Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2024 Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]
Circulair restaurant de Kaskantine Written by , december 3rd, 2015 Tussen Amsterdam en Haarlem staat het circulaire mini-restaurant van Menno Houtstra, de Kaskantine. Eyecatcher in de zaak is de met eigen […]
Chuck (rundernek) versnijden tot eye log en Denver steak. Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Een koe laat zich op verschillende manieren versnijden. Gertjan Kiers toont een paar Amerikaanse cuts die in Nederland (nog) ongebruikelijk […]
Choemoes (alias hummus), the real stuff Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Jigal Krant (auteur van TLV, het prijswinnende kookboek over de keuken van Tel Aviv) maakt choemoes en rekent af met […]
Chocoladepudding met advocaatsaus maken Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]