Bread and Butter pudding Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]
Vijgen Written by , augustus 20th, 2015 In de Turkse super vind je niet alleen een enorm assortiment van gedroogd fruit, maar ook kisten vol verse verrukkingen. […]
Clover Club Cocktail Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]
Octopussalade Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Schil de aardappels en snijd ze zo’n drie keer doormidden. Doe ze in een steelpan met koud water en […]
Frituurcollege van Keukenmeester Ameling Written by Ronald Hoeben, maart 26th, 2021 In een compleet college behandelt keukenmeester René Ameling alle aspecten van het frituren
Zuurkool maken Written by eheroes, december 23rd, 2014 Er is nauwelijks een troostrijker wintergerecht te bedenken dan zuurkool à l’Alsacienne: een uitbundig bord waarop zuurkool het vehikel is […]
Spaghetti met tuinbonen Written by Ronald Hoeben, juli 3rd, 2020 Groentengodin Mari Maris, auteur van (o.v.a.) De Groentebijbel popte up in de Foodtube keuken om er een monument op te […]